Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Praktisk macro - Oslo Reptilpark

Oslo Reptilpark huser over femti ulike arter, og er et inspirerende sted å eksperimentere med makrofotografering. Gekkoer, slanger, pilgiftfrosker, øgler, edderkopper og insekter – alle sammen gir utallige muligheter for spennende motiver med sin imponerende detaljrikdom, dekorative former og et fargespekter som er vakrere og mer variert enn man kanskje skulle tro.
Deltakerne blir undervist av kursledere med mye kunnskap og lang erfaring både med reptiler og med makrofotografering, men aller mest får de lov til å prøve seg i praksis med kameraet sitt. Her er det stort rom for å utfolde seg og bli inspirert av hverandre, og få hjelp av dyktige veiledere som demonstrerer og gir smarte tips og råd.

Er du ikke overdrevent glad i krypdyr og foretrekker litt avstand, så gjør det ingenting heller. Det kreves verken spesiell forkjærlighet for eller fysisk nærkontakt med dem for å kunne ta gode bilder. Det holder lenge med en genuin interesse for fotografering og lyst til å utfordre sin kreative side så vel som den tekniske. Det kan være greit å ha gjennomgått grunnkurset i makrofotografering, men det er ikke noe krav. Grunnleggende kunnskap om fotografering generelt er det imidlertid en fordel å ha.

Kursleder Thor Håkonsen jobber til daglig som kampanjeansvarlig i Japan Photo. På fritiden er han lidenskaplig opptatt av reptiler og reiser rundt i verden for å fotografere og studere dem i naturen. Han har levert bildene til den norske boka Herptiler, ført i pennen av Remi Andersen fra Akvariet i Bergen, og er også leder i interesseorganisasjonen Norsk Herpetologisk Forening. Du kan se bildene hans på Facebook under Thor Hakonsen Photography.
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu