Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Workshop Fotoshoot

Dette er en workshop hvor tema er fantasi, planlegging og teknikker.
De fleste motiver er fotografert, og derfor ender man ofte opp med bilder som nesten er kopier av andre bilder. Det er ikke lett å unngå det, men med litt bruk av tid hver dag dukker det opp ideer som kan være grunnlaget for et morsomt, mystisk eller vakkert bilde. Da er første steg å finne en location, planlegge teknikker og hva som trengs av utstyr. På workshop som denne bruker vi strømaggregater, store blitser, røykmaskiner og andre ting det er behov for. Vi bruker naturlig lys der det er best. Modeller og klær velges etter nøye vurderinger. Ingenting kan være tilfeldig. Alle deltakere deltar med rigging av utstyr, og det blir ofte strekk av mange meter strømkabel. Meteorsvermen Perseidene har sitt maksimum ca natt til 13. august, og av den grunn avslutter vi workshopen med astrofoto om kvelden dersom det er klart vær. Dette blir en lang dag med start kl 1000.

Kurset er for deg som ikke har mye erfaring, men vi forutsetter at du kan blender, lukker og iso, og forstår manuelt bruk av kamera.

Til oss er det kun 90 minutter med bil fra Oslo, 2 timer fra Skien, og 1 time fra Hønefoss. Kjøretid fra Hokksund til oss er ca 25 minutter. Vi henter og bringer fra Hokksund dersom du bruker buss eller tog.
Pris: Kr 1880,00 pr person. Maks antall deltakere er 6 stk. Send mail for påmelding til post@naturfotografen.com. Mer informasjon om oss og Fotokurs finner du på vår hjemmeside www.naturfotografen.com
 -
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu