Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Fotoworkshop med Per Heimly og CF-Wesenberg i VÅGÅ

Fra den 1.mai kan du lære å fotografere av to av landets fremste fototrenere. Dette kommer til å bli like lærerikt som unikt underholdende når disse to setter Vågå på hode.
Dette unike radarparet er en godt bevart hemmelighet, der Per Heimlys første møte med fotomiljøet i Oslo var som assistent for CF-Wesenberg tidlige på -90 tallet. Fra den gang har de delt fasiliteter til og fra i alle disse årene, der de begge er samlokalisert rundt Kolonihaven Studio i dag.

Fototrener er et nytt begrep som er utviklet av CF-Wesenberg på bakgrunn av en spesiell coaching utdannelse han har tatt og som normalt benyttes på mennesker leder posisjon.

Metoden åpner opp for å tenke fotografisk læring på en helt ny og direkte måte. Kort handler det om å sette fokus på ditt fotografiske kunnskapsnivå og kombinere det med dine drømmer. Du kan være en erfaren kamerabruker, eller er så fersk at du ikke skjønner bæret av alle knappene på ditt kamera. Vi tar for oss det grunnleggende, noe som gjør at alle kan delta.
 -
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu