Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Fotokurs i Sandefjord og Askim

Ta bedre bilder - kurs i digital fotografering for nybegynnere
Har du eget digitalt speilreflekskamera som du ønsker å utnytte bedre? Bli med fotografene Marina Tennefoss og Anette Asbjørnrød på en intens og lærerik helg hvor du får innføring i hvordan bruke kamera for å ta bedre bilder. Stikkord for kurset er: kamerateknikk, blender, lukker, lysfølsomhet, de forskjellige programmene på kamera, den «skummle» M-innstillingen, basic komposisjon, og billedredigering. I løpet av helgen blir det satt av tid til å fotografere sammen med kursholderene slik at du får praktisert de nye kunnskapene dine. På den måten er det lettere å ta dine nye erfaringer videre og bli en bedre fotograf.
Dette er et kurs som passer for nybegynnere og de som har fotografert en stund som ønsker å få mer ut av kamera sitt.
Vi vil utforske kameraets muligheter for å ta de bildene du ønsker. Det er ofte bare litt som skal til før bilde går fra ok, til meget bra.
Vi starter lørdagen med å utforske eget kamera samtidig som vi fotograferer. Deretter er det lunsj, før vi tar en tur ut for å praktisere det vi har lært. Dagen avsluttes med innlasting av bilder til PC og enkel redigering av bildene. Søndagen fortsetter der vi slapp dagen før. Vi ser på bildene som ble tatt iløpet av den første dagen og implementerer komposisjon og enkel fargelære. Etter lunsj fotograferer vi sammen, før vi igjen går gjennom bilder for å få en større forståelse av hva som skal til for å ta bedre bilder.

Kursholderene har lang erfaring innen fotografering og undervisning, både i inn og utland. De har begge en enkel og avslappet undervisningsstil som gjør kurset lett å følge, samtidig som det er pakket med informasjon. Ved å bruke teori og praksis side om side lærer man eget kamera bedre å kjenne og man kjenner seg tryggere på hvordan kamera fungerer etter bare to dager.
Websider: www.tennefoss.no og www.anet.photos.

Sandefjord: 21. -22. mars. Lørdag fra 09.00-18.00, søndag fra kl. 10.00-17.00.
Askim: 11. - 12. april. Lørdag 09.00 - 18.00, søndag 10.00 - 17.00

Kursavgift: 1900,-, det inkluderer undervisning og oppfølging av to fotografer gjennom helgen, og et inspirasjonshefte.

Påmeldingsfrist: 9. mars for Sandefjord o g 25. mars for Askim
Det tas forbehold om nok antall deltagere for gjennomføring av kurset. Påmelding er bindene.

Ta med: Eget digitalt speilreflekskamera og laptop til enkel billed behandling.

Påmelding og spørsmål:
Løpende påmelding til Marina Tennefoss: post@tennefoss, eller mobil 98266505. Når du melder deg på vil du få tilsendt en faktura for kursavgiften. Denne må betales innen fristen for at påmeldingen skal være gyldig. Ved avbestilling inntil 14 dager før kursets begynnelse vil hele kursavgiften bli refundert minus 300,- i administrasjons gebyr. Avbestilling under 14 dager før kurs start har vi dessverre ikke mulighet til å refundere. Deltagerne anbefales å tegne reiseforsikring.


Oppmøte:
Sandefjord, veibeskrivelse og adresse får du ved påmelding.
VELKOMMEN!




Marina Tennefoss -
Marina Tennefoss
Marina Tennefoss -
Marina Tennefoss
Marina Tennefoss -
Marina Tennefoss

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu