Mot vinter
Utstyr
  • Nikon D7000
  • 70-300
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger76
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_562843} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Steinar V.
Fine linjer i bildet, snøen som faller diagonalt og følges opp med åsen i bakgrunn som faller i samme retning. Spennende med huset i skogen. Jeg ville ha beskjært bildet litt på venstre side slik at skogen forsvinner i bildekanten
Sjur Gabriel H.
Jeg er enig med Steinar i at et lite kutt i venstre kant ville gjøre seg, og liker følelsen av kulde og sur vind. Hus i skogen kan jeg ikke se, men jeg ser endene som ligger der ved odden og forestiller meg at jeg er på andejakt og ligger gjemt i sivet på motsatt bredd. Bildet gir meg mange gode inntrykk, men jeg er usikker på om landskapet er skarpt nok gjennom snøkavet. 1/60 s er lang nok tid til å gi snøfillene effekt, men også lang nok tid til å gi bevegelsesuskarphet på selve landskapet?
johnny s.
Mange takk for at dere tar dere tid til å kommentere.
Syntes også at det skurrer litt i venstre kant, men ble slik pga et kompromiss fordi jeg ønsket å holde et 4:1 format. Ville helst litt lenger til venstre for å få endene og odden plassert, men der dukket opp et lyst felt. Ind. kutt er kanskje det beste.
Liker at man kan føle kulde og sur vind, -jeg stod og ventet til endene var i posisjon og da frøs jeg så j.. at jeg trykket av og sprang.
Ndg skarphet, bildestøy etc på bilder studert på nært hold i forhold til formidling av en stemning på litt avstand er relevant og interessant. Bildet er nok ikke helt skarpt i utgangspunktet, men trær og vegetasjon er bevegelsesuskarpe pga vind og snødrev, mens endene er forholdsvis skarpe i forhold til den lange avstanden og cropping av bildet. (Noen av de nærmeste snøfnuggene er lagt til i etterbehandling)
Sjur stiller hovedspørsmålet mitt for å legge ut bildet, -går bevegelsene for å skape rett stemning for mye på bekostning av hovedinntrykket (på litt avstand)?
/j
johnny s.
Formatbeskrivelsen skulle være 2:1.
Sjur Gabriel H.
Som sagt er jeg usikker på hva jeg synes om det spørsmålet, og så spørs det jo hva du mener med "på litt avstand". Diplomatisk sagt er bildet avhengig av litt avstand for å fungere godt.
Steinar V.
Sjur: huset(Skjulet) ligger i skogen litt til høyre for endene
johnny s.
Jeg mener når man betrakter bildet som helhet uten å gå inn å se på bare deler av det.
/j
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu