Traktor over Isfjorden
En traktor jeg så på vei ned fra "taler i fjellet", fjellfestivalen. Løp til bilen for å pakke ut kameraet før lyset hadde forandret seg for mye.
Traktoren blir første blikkfang, hvor så fjorden leder blikk opp mot himmelen. Synes himmelen gjør mye av bildet med den brutale naturen som er i Romsdalen. HDR effekten gir en ekstra dimmensjon som jeg liker godt.

Synes kanskje bildet heller mot venstre, men sliter med å rette det opp ettersom jeg ikke finne noe god horisont linje.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2011-01-16 21:16:43
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon 40D
  • Canon 50mm f/ 1,4
  • Brennvidde50mm
  • Blenderf/10
  • Nei
  • AnnetHDR, består av 3 bilder. Pga håndholdt brukte jeg høyspeed serie med hdr funksjon.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_506972} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Bjørnar G.

Jeg mener du har ødelagt bilde med den redigeringen, himmlen blir liksom borte. Litt mye glødeeffekt. Men ett meget godt utgangspungt og ett flott bilde
Ivan H.
+1
Desverre ødelegger kutt i bunn for motivet, sammen med HDR. Dette klarer jeg ikke se på så lenge, desverre..

:ivan
Sven F.

Takk for kommentarer. Har lest litt om HDR og føler at enten så liker man det eller så hater man det. Ser at kanskje glødeefekten er noe overdrevet og skal prøve å lage en ny versjon.
Ivan, kuttet av traktoren kan jeg dessverre ikke rett oppi siden bildet ble tatt slik. Men noe jeg skal huske på når jeg tar lignende bilder neste gang.
Anne A.

Jeg er enig med de over her når det gjelder HDR.
Det ser for kunstig ut, og ikke ekte.

Men motivet ditt er knall, du har et godt øye for det!;))

Mvh
Anne Alsvik
Per Ole H.

Bra motiv, men du bør gå tilbake og gjøre HDR-en mye svakere. Mest effektiv når du antyder, i stedet for som nå å være overtydelig. Alternativt kan du bruke mer effekt på traktoren enn på resten. Det ser verst ut på overgangene mellom mørkt og lyst.
Avsluttet .

Jeg liker HDR bilder når det passer. Her syns jeg passer det desverre ikke. Tror nok jeg vet hva du ville produsere med HDR effekten men tror du skulle heller har jobbet litt med svakere innstillinger.
I øyeblikket du tok bilde skulle du har gått litt lenger bak for å ikke kutte traktor eller brukt vidvinkellinse...

Hilsen Jørg
Steinar V.

Jeg syns bildet var artig. Litt spesiellt med HDR på "nasjonal romanse" bilde. Godt motiv og god dybde. Neste gang får du med hele traktoren så sitter den.
Sven F.

Kjempefornøyd med alle tilbakemeldingene, og gir meg ny insperasjon til å jobbe videre med bildet. Jeg begynner å se hva dere antyder ikke fungerer helt, men sliter med å finne det riktig utrykke når jeg tar ned effektene. Det blir da så flatt...
Avsluttet .

Hei, dette er jo bærre lækkert! Synes du har kommmet godt ut med HDR-toningen, V2 blir litt platt. Det kunne vært artig å sett originalen med samme HDR-toning, og med himmelen i V2. Hvis du isolerer himmelen og Bruker HDR-toning på resten.... Bare et forslag.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu