Bofill Earring
Liker uttrykket. Ok lys i ørepynten som skal selges.
Bildet inngår i albumet Dyrberg/Kern - Bildene er tatt i forbindelse med en moteoppgave på skolen. Jeg har konsentrert meg om Dyrberg/Kerns høst/vinter-kolleksjon, serien Architecture. Takk til Gullsmed Opheim i Bergen for lån av smykker!
Hår og sminke: Jeanette Løvås og Kristine Karlsen
Utstyr
  • Canon 1Ds
  • Canon 24-70mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_357465} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Sindre L.

Hei Synnøve. Pent lys, pen dame og et pent bilde. Likevel synes jeg kanskje valget av bakgrunn var litt forstyrrende siden det ikke backer opp det det skal selge. Tror det hadde vært bedre med en annen ren bakgrunn som ikke tok vekk oppmerksomheten fra ørepynten. Murstein er for meg urbant og det ser jeg ikke i modellen eller øre pynten. For at bakgrunnen skulle fungere ville jeg gjerne ha sett et mer røffere uttrykk i modellen og kanskje et litt hardere lys...
Roy Arne K.

Ville kanskje hatt en tettere beskjæring av bildet for å få frem budskapet littbedre.
Mvh. rak
Ronny A.

Hei Synnøve.
Flott lyssetting, og bakgrunnen gir for meg en god kontrast til modellen som står for det "myke". Regner med at originalbilde har skarpe nok øyne, men det mangler litt på denne krympa-versjonen. Litt oppskarping ville ha gjort seg. Jeg er også pirkete på hud, da jeg ser "flekker" i panna og overgangen mellom nese/kinn. Ikke sikkert andre ser det, men jeg er veldig opptatt av dette når jeg jobber i PS. Ellers er fargene godt balansert. Uansett, du er veldig flink:-) (skulle gjerne hatt det kameraet..)
mvh Ronny
Synnøve L.

Takk til dere alle tre!
Når det gjelder bakgrunnen er det, som jeg har kommentert på et av de andre bildene, gjennomgående for hele serien. Dette er fordi i mange av smykkene i kolleksjonen er det en blanding av krystaller satt opp mot rå naturstein. Denne kontrasten ville jeg gjenskape gjennom en litt røff bakgrunn mot det myke, elegante i modellen. Når det gjelder hudretusjering er jeg ikke så dreven i gamet ennå, men jeg jobber med saken ;)

-Synnøve
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu