Bildet inngår i albumet Turist -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger382
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_279050} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (24)
Tom T.
Skikkelig dritt vær her. Synes plasseringen av krakken er bra, tre stammen kunne med fordel ha vært litt mer ut i bilde. Det blir litt ubalanse , når plasseringen er slik av treet.
Avsluttet .
Enig med Tom om trestammen,men ellers et knallgodt bilde som viser drittværet på en flott måte:-)
Blir kald og våt bare av å se på det hehe.
Hilsen Tone!
Ivan H.
Hei,

Dette likte jeg, ser skittent og vått ut.
Bildet er vel tatt i utlandet? Palmetre?

Uansett, tror kanskje bildet hadde blitt hakket bedre uten stammen.

Hilsen
Ivan Holmedal
Lars-Anders M.
Spennende. Liker slike bilder.
Ivar B.
Dette er knallbra Stig Børre. Her får du fram det rufsete været med vind og plaskregn. Stammen MÅ absolutt være med i mine øyne, og synes også den er fint plassert i flaten. Litt sterk oppskarpningskontur rundt stammen er mitt eneste minus. Likte dette meget godt! Mvh Ivar.
Bjørn J.
Det enkle er ofte det beste så også her. Likte dette. Jeg synes det er presentert for grått og jeg hadde økt kontrasten for å forsterke formene på krakk og tre.
Peter M.
Rett og slett et vått og rått bilde .-) liker flateinndelingen og plassering.
Mvh Peter M

Steinulf L.
Godt bilde av drittvær. Skulle nok også hatt stammen litt lenger inn i bildet, slik at trestamme og krakk utgjorde en litt mer ''opplagt'' konstellasjon.
Jon Anders S.
Flott bilde, jeg enig med flertallet angående stammen. Bildet har en flott komposisjon og rette og fine linjer. Så min mening er at treet ødelegger litt. Men det er et flott bilde som beskriver et skkelig drittvær. Flotte de bølgene du har med i bakgrunnen.




mvh
Jon A
Erik J.
Her har du fått fram elementene regn, vind, bølger i et veldig fint lys. Jeg syns komposisjonen fungerer bra.
Geir F.
Synes ikke trestammen funket dessverre.
Men ellers er det et et skikkelig dritt(vær)bilde.
Selv ville jeg valgt å kappe helt inn til benken. Enda mer minimalsitisk da. Her er det været som betyr noe for bildet, og derfor er det ikke noe tap at trestammen forsvinner.
Noen nevner at bildet er for grått. Er ikke enig i det. Synes tonene kler stemningen her.
Godt jobbet igjen, StigB
-fløde-

Odd Tore S.
Det har rent mye vann i havet siden sist jeg var innom bildene dine, der jeg har vært har det kommet snø i terrenget og ikke bare på NRK 1, og du har produsert en multitude av bilder.
Ingen mulighet til å rekke gjennom alle disse, så jeg velger dette stemningsbildet som jeg har kunnet identifisere meg med en stund nå.
Det er skikkelig driv i havet, og det står godt mot benken eller pelebrygga eller hva det nå måtte være. Fin og bra ivaretatt kontrast mellom grå dynamikk og sort statikk.
Treet kan godt være der for min del. Om det ikke hadde vært der, hadde jeg heller ikke savnet det. Det blir to forskjellige inntrykk, og det er opp til deg å servere det du synes passer. Og det gjør det.
Odd Tore
Stig Børre E.
Takk for gode og lettere forvirrende tilbakemeldinger... :-)
Treet har blitt felt, flyttet og plantet en del ganger i løpet av dagen.
Ser poenget i forslagene. Fungerer uten tre, med mere luft til venstre og slik det er nå (etter min mening). Tonene er jeg fornøyde med. Mere kontraster tror jeg vil ødelegge inntrykket av møkkavær.

Bildet er fra Krabi i Thailand. Når det først regnet så var det ikke noe pyseregn...

StigB
Ronny A.
Hei Stig Børre.
Mener bestemt at det tidligere satt en dame på denne benken og pratet i mobilen;-) Litt annen stemning her, men flott. Du skildrer godt været, som blir igjen forsterker her med s/h.
mvh Ronny
Bjørn J.
Treet må være der. Jeg tror bildet blir mer forutsigbart og kjedelig hvis treet fjernes.
Andreas S.
Heisann

Herlig formidlet møkkavær dette. Liker hvordan du virkelig får frem regnet, valg av s/h er knall i mine øyne. Godt teknisk arbeid er det også!

Mvh. Andreas D.
Espen A. I.
For det første, bakgrunnen er helt fantastisk og gir en eventyrlig filmlignende opplevelse, nesten litt trolskt. Utrolige toner i bildet. Virkelig lekkert...

mvh Espen
Ketil K.
Fin-fin gjengivelse av det elendige været. Synes kanskje komposisjonen trenger en motvekt mot treet? Det blir en stor åpen firkant til høyre over benken der det godt kunne skjedd noe mer.
erik j.
Kjempeflott igjen. Kjenner igjen lokasjonen fra ditt andre bilde. Jeg synes ikke trestammen gjør seg her, uten den har du et minimalistisk og nydelig kunst-bilde. Men det vil du sikkert helst ikke ha ;) Enig med deg om tonevalget, godt gjort å ikke dra på hardere på kontrastfronten i dette bildet. Klipper du for langt inn mot benken slik Fløde sier, mister du litt av brytningen på bølgen...etter min mening blir ikke det bra.

mvh. erik.
Tove H.
Godt formidlet møkkaværstemning! Om treet er der eller ikke, plager ikke meg, ok begge deler.
Mvh Tove
Stig Børre E.
Takk for nye kommentarer.
Morsomt med dette treet - det skaper i alle fall engasjement... :-)

Bjørn: Enig, kan fort bli kjedelig.

Ketil: Tomt? Det er jo der det skjer, i form av bølger og vær... :-)
Neida, jeg skjønner hva du mener. Jeg har hatt bildet liggende en stund, og det er et bilde jeg stadig har vendt tilbake til og som jeg ikke blir lei av. Jeg tror en av grunnene til dette er at komposisjonen ikke er ''riktig'' og at bildet irriterer litt.

Erik: Jeg kommer nok til å lage flere varianter av dette, også uten tre. Setter pris på gode råd.

StigB
Espen S.
Hei Bøsje!

Jeg synes bildet fungerer veldig bra, og mener definitivt at treet bør være der det er. MEN, betong(?)kanten som benken står på er irriterende småskjeiv :(
Ihvertfall for mine øyne :)

Espen
Stig Børre E.
Takk Espen.
Ingenting er i vater i dette landet, måtte velge mellom en sånn cirka rett benk eller rett betongkant. Valgte å fokusere på benken som på en måte er mere synlig og etter min mening viktigere.

StigB
ingeborg w.
Jeg synes bildet er fint som det er. Trestammen hindrer bildet fra å bli rett fram og kjedelig. Det er sjelden harde kontraster i dårlig vær som det er greit nå. Ellers er lukkertiden velvalgt for å få fram bevegelsene, regn og bølger. Dette ble bra.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu