Railay Beach - Krabi
Bildet inngår i albumet Turist -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger250
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_276536} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Morten N.

Veldig bra bilde! Men hva er det som er i fokus her? For hvis det er personen, synes jeg kanskje at han ble litt for uklar...ville gjerne sett mer av ansiktsuttrykket hans! Mulig det er pc-skjermen min som er litt for uklar da men..men jeg likte bildet!

Mvh
MorteN
Avsluttet .

Et godt bilde som forteller. Synes kanskje personen blir litt tett på fjellet. Men funker også sånn som det er. Mannen i vannet ødelgger litt.

Er det bare meg eller har han en meeeget smal midje?? Hehe. Er nok vinkel og slikt som gjør det sånn, men så bare litt unormalt tynn ut :)

Sindre
Sverre E.

Hei Stig Børre.
Synes dette ble godt eksponert. På min skjerm synes detaljer også under hattebremmen. Mannen bærer ikke preg av å bli fotografert. Symmetrien med båten midt i bildet fungerer for meg.
Men klippen ligger tett på båten, og stjeler mye oppmerksomhet fra den badende og tauet, som vekker en del nysgjerrighet.
Vrient å flytte fjell, men båten kunne gjerne vendt noen grader lenger mot høyre.

mvh
Sverre
erik j.

Hm. Slutter meg i stor grad til Sverre sin kommentar her. Dette er et bilde jeg liker godt, samtidig som jeg blir irritert over den klippen. Hadde det vært meg, hadde jeg klonet bort en del av klippen, og kuttet bort resten. Evt klippet der venstre side av båten begynner. Båten/mannen/tauet er et meget bra motiv emm. Men det er nå meg ;) Jeg er imponert over alle de kule motivene du ser.

mvh. erik.
Rune S.

Meget stilig bilde. Flott positur på sjømannen. Liker at han er helt frilagt ifra klippen. Jeg ville ha øket kontrasten på vannet til høyre. Meget bra!

Mvh
Rune S
Tom T.

Har sett på bilde noen ganger, synes mannen er godt fanget og blir ikke helt fortrolig med klippen. Ser at du har fristilt mannen fra klippen, tror at deler av mannen skulle ha vært plassert til venstre i klippen. Bare sett armen og hode utenfor. Er ikke sikker.

mvh TomT
Stig Børre E.

Takk for fine tilbakemeldinger.
Er ikke helt sikker på dette bildet selv. Syns det er greit og jeg vil ha det med i serien.
Ikke det mest spennende ''Turistbildet''. I utgangspunktet var horiosonten temmelig skakk, tror det var en bommert å rette det opp. Jaja...

StigB
Jostein F.

Hei!
Ok dynamikk! Jeg har aldri vært der nede, men området forbinder jeg med lokale fiskere, steile klipper (suverene klatreområder) , og badegjester. I så måte er dette et meget godt reportasjebilde, som beskriver det typiske. Da er det naturlig nok vanskelig å ha perfekt regi på allting, selv om en alltid skal etterstrebe opptimale komposisjoner.

Synes dette alt i alt er veldig bra!

Mvh; Jostein
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu