Bildet inngår i albumet Turist -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger290
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_272006} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
ingebjørg fyrileiv g.

Hei. Det er sannelig mye fint i denne serien din! Dette trodde jeg var et ''vanlig'' ut-mot-havet-bilde, men den gang ei. Der dukket det jo opp ei leken jente, og det var en fin overraskelse. Komposisjonen og utsnittet erter, for jeg vil jo så gjerne se hva, eller hvem, jenta leker med utenfor rammene. Kanskje er det bølgene hun løper fra.. Spennende. Men kanskje skulle hun ha stått litt mer inn i bildet? Jeg liker toner og korn.

vh ingebjørg
Helge R.

Bra utsntt, jenta tilfører mye bra til bildet, dristig i sh, slike bilder er som oftest ganske fargerike, godt jobba i sh
:)Helge
Geir F.

Det meste er bra her men blir ikke helt fortrolig med plasseingen av jenta. Som nevnt over kunne hun vært mer inne i bildet, eller så kunne hunn forsvinne ut av bildet slik at vi bare ser beina eller noe sånt. I så fall skulle hun vært litt tettere på for å øke dramatikken.
Nå ser det ut som hun krasjer med ramma.

Liker godt sort hvittjobbinga di.

-fløde-
Jani F.

Hei Stig! Er enig med dei andre i at jenta tilfører noko ekstra. Liker godt at ho er på veg ut av bildet, det bidrar til meir undring enn om ho hadde vore plassert lenger inn i sjølve bildet. Bildet er fint i svart/kvitt, men eg syns ofte slike bilder er vel så fine i lette sommarfarger:) Mvh Jani
Tom T.

Liker plassering av jenta, skaper spenning her. Bilde er på grensen til det ordinære , det som gjør det litt mer spennende er som nevnt jenta.

Bra!

TomT
Espen A. I.

Ganske bra, men er ikke gla i plasseringen av jenta, blir litt for langt til venstre, eller litt for langt inn i bildet, kanskje burde du bare ha sett føttene?

Gråtonene og særlig bølgene fascineres jeg av.

mvh Espen
Tove H.

God komposisjon, fine gråtoner, stilige bølger og flott med jenta som flykter i skrekkblandet fryd! Fint i s/h!
Mvh Tove
Anne-Lise S.

Jenta i fullt firsprang ut av bildet og bort fra bølgene som flommer innover land og strand er alfa omega for dette bildet. Uten henne ville dette blitt mye mer ordinært og tommere. (Dog ikke noe dårlig foto likevel) Jeg synes du lykkes godt ift. å få frem en misjon ift at hun løper vekk med lystige steg og kanskje noen lykkehvin. Du gjør dette fremragene gjennom å starte med steinformasjonene i høyre side, og videre få frem bølgenes vinkler innover til venstre der jenta er på vei ut. Synes kanskje avstanden mellom jenta og der bølgene når stranden er litt for stor, så et bilde der jenta er et par cm lenger inn i bildet ville gjort seg! F.eks der det mørkere ''rusket'' befinner seg. Nå kan ikke dette gjøres på nytt her og nå, men en liten tanke og idè til senere. Flott serie!

Anne-Lise
Avsluttet .

Har sansen for dette,anderledes og spennende strandbilde:-)
Hilsen Tone!
Eva Marie P.

Liker den kornete effekten du har her. Det at jenta er utenfor ''normalen'' på bildet gjør bildet ditt veldig stilig. Det er anderledes og du leker med komposisjonen. Det er slik eksperimentering som gir det lille ekstra. Kreativt!
-epl
Simen B.

Jenta gjør helt klart dette bildet for meg.
Frekk plassering:)

mvh Simen
Stig Børre E.

Takk for fine og gode kommentarer.
Ser det hersker litt uenighet om plasseringen av jenta, føler at den ikke er helt i boks selv.
Hun kunne nok vært litt lenger inn i bildet - men ikke mye. Mere kutt fra venstre tror ikke jeg fungerer med denne filen som utgangspunkt, da burde jeg vært tettere på under opptaket. Kornstrukturen har kommet som en bieffekt av en real omgang i Lightroom med channel mixer.

StigB
Helge R.

Jeg synes at det er plasseringen av jenta som gir fart til bildet. Fra å være ganske ordinært løfter plasseringen bildet noen store hakk.
:)Helge
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu