Ao Nang - Krabi
Bildet inngår i albumet Turist -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger293
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_268543} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Øistein W.

Eksotisk og flott bilde, ingen tvil på klær og fjellformasjon.
Posituren passer fint til at personen går ''ut'' av bildet.
Ok i svart og hvit
Tom T.

Ingen tvil hvem som har tatt dette . Er ikke mye som skal til for skape et godt bilde. Bra at du valgte å la personen gå til venstre.

Like det:)

mvh Tom T
Wenche J.

Vakkert. Komposisjon og utsnitt er meget bra. Eksotisk og velkjent på samme tid. Et godt utført bilde.
Mvh Wenche
Erik J.

Igjen et utrolig stilig minimalistisk bilde! Du må ha hatt det fint på denne turen!
Ole-Kristian T.

Hei Stig Børre, likte dette bildet veldig godt; stemningen, enkelheten, balansen mellom fjellene til høyre og skikkelsen til venstre, posituren til kvinnen, det høye hvite feltet og dessuten det kvadratiske formatet, som jeg har veldig sansen for for tiden. Du er flink du, dette synes jeg det er klasse over :)
Avsluttet .

Spennende komposisjon (uvanlig at personen går ut i venstre hjørne) med god balanse, fin dybde (og høyde) og litt abstrakt pga gråtonene. Likte dette godt!
Vennlig hilsen MV
Torild H.

Kan ikke helt bestemme meg for hva som er det best beskrivende ordet her: ... jomfrueligt eller uskuldsreint: det er disse avdempa, lyse tonene, den mjuke teksturen i kledning og faktisk også den knapt synlige blonden som kanter hodeplagget som gir dette uttrykket.

Fint med de varierende tonene i kledning som gjentas i fjell i bakgrunn, mørkest ut mot sidene, (fjell og fjes) og komposisjon er nærmest himmesk god slik jeg ser det.

Her er det bare å folde hendene...

Mvh Torild
Åsmund I.

Jada, dette er snadder for øyet!
Mykt og behagelig å se på, fine linjer, flott komposisjon og fin balanse i bildet. Liker den store tomme flaten.
Dette var bra, Stig Børre! Men... En ting... får du tid til å fiske noe, så produktiv du er på fotofronten for tiden? :)

Mvh Åsmund
Ola Alexander V.

Bra komposisjon og spennende motiv. Men jeg ville foretrukket at noen av områdene i skautet var skarpe. Spesiellt skyggedelen mot ansiktet, og kanskje noen av broderiene

Har sansen for Turist serien. Spesiellt de siste i lyse gråtoner.

Mvh Ola
Stig Børre E.

Takk for hyggelige tilbakemeldinger.

Åsmund: Nei, fiske er nok litt nedprioritert om dagen. Når jeg først drar på fisketur er fotobagen med og det blir fort kamera som lokker...

Ola: Skarphet er oppskrytt... :-)

StigB
Anne-Lise S.

Atter et vakkert bilde i ''turist'' serien din, Stig Børre! Her ser jeg en kvinne dekket av hvitt. Religion eller hvitt for å reflektere varmen? Kanskje en kombinasjon. Spennende utsnitt der du velger øvre del av kvinnen, der du ser de vakre kniplene langs kanten på skautet. Jeg har sansen for at du såvidt viser kinnet til venstre. God dybde innover mot de flotte fjellformasjonene. Lyst, sommerlig, og med motiv som gir tanker. . .

Anne-Lise
Stig Børre E.

Takk for hyggelig og grundig kommentar Anne-Lise.

StigB
ingeborg w.

Stilig med de lyse nyansene og at det eneste som er mørkt er antydningen til ansiktet hennes. Jeg liker det enkle i dette bildet. Det at hun går ut av bildet er med på å anonymisere henne, en ser ikke selve ansiktstrekkene og blir lurende på hvor hun skal hen.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu